13.03. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a druhy zeleniny, č. 8

Zelenina - charakteristika a druhy
Zelenina - charakteristika a druhy. Žáci se seznámí s jednotlivými druhy zeleniny a jejím významem ve výživě.
Ročníky: SŠ 1.,

Další materiály tohoto autora

15.01. 12 Potraviny a výživa, houby, č.9
15.01. 12 Potraviny a výživa, cukry - charakteristika a druhy, č. 13
15.01. 12 Potraviny a výživa, druhy masa, č.14
15.01. 12 Potraviny a výživa, pečivo, č.12
14.01. 12 Potraviny a výživa, tuky - charakteristika a rozdělení, č.6
14.01. 12 Potraviny a výživa, zvěřina - charakteristika a rozdělení, č. 20
14.01. 12 Potraviny a výživa, mlýnské výrobky - druhy a použití, č.11
14.01. 12 Potraviny a výživa, vitamíny rozpustné v tucích, č. 3
14.01. 12 Potraviny a výživa, rozdělení poživatin, č.1
14.01. 12 Potraviny a výživa, rozdělení potravin podle původu, č. 2
08.01. 12 Potraviny a výživa, ovoce - charakteristika a druhy, č.7
08.01. 12 Potraviny a výživa, obiloviny - charakteristika a rozdělení, č.10
08.01. 12 Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení masných výrobků, č.17
08.01. 12 Potraviny a výživa, charakteristika a struktura vajec, č. 4
08.01. 12 Potraviny a výživa, charakteristika a druhy mléka, č.5
08.01. 12 Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení ryb, č.18
08.01. 12 Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení drůbeže, č.19
08.01. 12 Potraviny a výživa, dělení vepřového masa, č.16
08.01. 12 Potraviny a výživa, dělení hovězího masa, č.15