28.05. 12
Hospodářské výpočty, procentový počet - základní pojmy č. 20
Ročníky:
SŠ 2.,
Základní pojmy procentového počtu.
Stáhnout
počet stáhnutí: 76
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 41
13.03. 12
Potraviny a výživa, charakteristika a druhy mléka, č.5
Ročníky:
SŠ 1.,
Charakteristika a druhy mléka.
Stáhnout
počet stáhnutí: 68
13.03. 12
Potraviny a výživa, charakteristika a druhy zeleniny, č. 8
Ročníky:
SŠ 1.,
Zelenina - charakteristika a druhy
Stáhnout
počet stáhnutí: 63
14.03. 12
Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení drůbeže, č.19
Ročníky:
SŠ 2.,
Drůbež - charakteristika a rozdělení
Stáhnout
počet stáhnutí: 56
21.05. 12
Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení masných výrobků, č.17
Ročníky:
SŠ 2.,
Charakteristika a rozdělení masných výrobků.
Stáhnout
počet stáhnutí: 23
09.05. 12
Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení ryb, č.18
Ročníky:
SŠ 2.,
Charakteristika a rozdělení ryb
Stáhnout
počet stáhnutí: 57
13.03. 12
Potraviny a výživa, charakteristika a struktura vajec, č. 4
Ročníky:
SŠ 1.,
Charakteristika a struktura vajec.
Stáhnout
počet stáhnutí: 46
14.03. 12
Potraviny a výživa, cukry - charakteristika a druhy, č. 13
Ročníky:
SŠ 1.,
Cukry - charakteristika a druhy.
Stáhnout
počet stáhnutí: 35
25.04. 12
Potraviny a výživa, dělení hovězího masa, č.15
Ročníky:
SŠ 2.,
Hovězí maso - charakteristika a dělení
Stáhnout
počet stáhnutí: 60
14.03. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 56
14.03. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 45
14.03. 12
Potraviny a výživa, mlýnské výrobky - druhy a použití, č.11
Ročníky:
SŠ 1.,
Mlýnské výrobky - druhy a použití.
Stáhnout
počet stáhnutí: 27
13.03. 12
Potraviny a výživa, obiloviny - charakteristika a rozdělení, č.10
Ročníky:
SŠ 1.,
Charakteristika a rozdělení obilovin.
Stáhnout
počet stáhnutí: 41
13.03. 12
Potraviny a výživa, ovoce - charakteristika a druhy, č.7
Ročníky:
SŠ 1.,
Ovoce - charakteristika a druhy.
Stáhnout
počet stáhnutí: 49
13.03. 12
Potraviny a výživa, rozdělení potravin podle původu, č. 2
Ročníky:
SŠ 1.,
Rozdělení potravin podle původu.
Stáhnout
počet stáhnutí: 32
20.04. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 44
13.03. 12
Potraviny a výživa, tuky - charakteristika a rozdělení, č.6
Ročníky:
SŠ 1.,
Tuky - charakteristika a rozdělení.
Stáhnout
počet stáhnutí: 32
13.03. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 18
21.05. 12
Potraviny a výživa, zvěřina - charakteristika a rozdělení, č. 20
Ročníky:
SŠ 2.,
Zvěřina - charakteristika a rozdělení.
Stáhnout
počet stáhnutí: 30
14.03. 12
Stolničení - Inventář na podávání teplých nápojů, č. 5
Ročníky:
SŠ 2.,
Žáci se seznámí s inventářem v kterém se podávají teplé nápoje.
Stáhnout
počet stáhnutí: 28
14.03. 12
Stolničení - Druhy jídelních lístků, č. 9.
Ročníky:
SŠ 2.,
Práce rozlišuje jednotlivé druhy jídelního lístku.
Stáhnout
počet stáhnutí: 28
29.03. 12
Stolničení - Inventář na podávání pokrmů, č. 4
Ročníky:
SŠ 2.,
Inventář na podávání pokrmů
(talíře, polévkové šálky,misky, mísy na podávání pokrmů).
Stáhnout
počet stáhnutí: 50
21.05. 12
Stolničení - Inventář na podávání studených nápojů, č. 6
Ročníky:
SŠ 2.,
Inventář na studené nápoje - nealkoholické, alkoholické (pivo, víno, lihoviny).
Stáhnout
počet stáhnutí: 50
14.03. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 45
15.03. 12
Stolničení - Kovový inventář, č. 17
Ročníky:
SŠ 2.,
Práce vymezuje kovový inventář na podávání pokrmů.
Stáhnout
počet stáhnutí: 31
14.03. 12
Stolničení - Malý stolní inventář - funkce, druhy, č. 2
Ročníky:
SŠ 2.,
Malý stolní inventář - funkce, druhy,ošetření.
Stáhnout
počet stáhnutí: 27
14.03. 12
Stolničení - Náležitosti jídelního lístku., č. 10
Ročníky:
SŠ 2.,
Práce vymezuje jednotlivé náležitosti jídelního lístku.
Stáhnout
počet stáhnutí: 28
14.03. 12
Stolničení - Pomocný inventář, č. 8
Ročníky:
SŠ 2.,
Žáci se seznámí s pomocným inventářem na úseku obsluhy.
Stáhnout
počet stáhnutí: 40
29.03. 12
Stolničení - Pomůcky obsluhujicích, č. 1
Ročníky:
SŠ 2.,
Pomůcky obsluhujicích - druhy (pracovní, ostatní).
Stáhnout
počet stáhnutí: 31
14.03. 12
Stolničení - Pořadí jídel na jídelním lístku, č. 11
Ročníky:
SŠ 2.,
Gastonomická pravidla určují pořadí pokrmů na jídelním lístků.
Stáhnout
počet stáhnutí: 42
14.03. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 31
28.05. 12
Technologie, bílé polévky, č.5
Ročníky:
SŠ 1.,
Charakteristika, dělění a technologické postupy bílých polévek.
Stáhnout
počet stáhnutí: 78
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 19
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 77
28.05. 12
Technologie, moučníky z kynutého těsta, č.10
Ročníky:
SŠ 1.,
Význam a rozdělení moučníků z kynutého těsta.
Stáhnout
počet stáhnutí: 29
20.03. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 34
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 96
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 20
28.05. 12
Technologie, pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa, č.18
Ročníky:
SŠ 2.,
Pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa
Stáhnout
počet stáhnutí: 26
28.05. 12
Technologie, použití jednotlivých částí hovězího masa, č.12
Ročníky:
SŠ 2.,
Použití jednotlivých částí hovězího masa
Stáhnout
počet stáhnutí: 27
28.05. 12
Technologie, předběžná příprava drůbeže - porcování, použití, č.17
Ročníky:
SŠ 2.,
Předběžná příprava drůbeže - porcování, použití.
Stáhnout
počet stáhnutí: 36
28.05. 12
Technologie, předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce, zelenina, č.1
Ročníky:
SŠ 1.,
Předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce a zelenina.
Stáhnout
počet stáhnutí: 46
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 42
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 30
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 37
28.05. 12
Technologie, rozdělení vepřového masa, č.13
Ročníky:
SŠ 2.,
Rozdělění vepřového masa na jednotlivé části.
Stáhnout
počet stáhnutí: 40
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 83
28.05. 12
Stáhnout
počet stáhnutí: 52
28.05. 12
Technologie, základní tepelné úpravy, č.2
Ročníky:
SŠ 1.,
Základní tepelné úpravy při zpracování potravin.
Stáhnout
počet stáhnutí: 34
15.03. 12
Zařízení provozoven - Základní dělení skladů , č. 18
Ročníky:
SŠ 1.,
Žáci se seznámí s významem, dělením a vybavením skladů ve veřejném stravování.
Stáhnout
počet stáhnutí: 30
15.03. 12
Zařízení provozoven - Chladicí vitríny a skříně, č. 16.
Ročníky:
SŠ 1.,
Práce popisuje uvedené chladící zařízení.
Stáhnout
počet stáhnutí: 12
14.03. 12
Zařízení provozoven - Jednoúčelové strojky, č. 13
Ročníky:
SŠ 1.,
Jednoúčelové strojky - jednotlivé druhy, použití ve veřejném stravování.
Stáhnout
počet stáhnutí: 23
29.03. 12
Zařízení provozoven - Konvektomat, č. 14
Ročníky:
SŠ 1.,
Práce popisuje konvektomat jeho funkci a procesy prostřednictvím kterých, jsou vykonávany jednotlivé tepelné úpravy.
Stáhnout
počet stáhnutí: 12
14.03. 12
Zařízení provozoven - Mikrovlnná trouba, fritéza, č. 15
Ročníky:
SŠ 1.,
Mikrovlnná trouba - funkce, fritéza.
Stáhnout
počet stáhnutí: 16
29.03. 12
Zařízení provozoven - Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů, č. 12
Ročníky:
SŠ 1.,
Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů - rozlišení dle jednotlivých materiálů. Použití na jednotlivé tepelné úpravy.
Stáhnout
počet stáhnutí: 31
15.03. 12
Zařízení provozoven - Údržba a hygiena skladů, č. 20
Ročníky:
SŠ 1.,
Žáci se seznámí s údržbou, hygienou a BOZP ve skladech veřejného stravování.
Stáhnout
počet stáhnutí: 15
15.03. 12
Zařízení provozoven - Vybavení skladů, č. 19
Ročníky:
SŠ 1.,
Vybavení skladů - popis, skladování jednotlivých potravin.
Stáhnout
počet stáhnutí: 23