Kuchař Kuchař

Autor:
Řadit:
28.05. 12

Hospodářské výpočty, procentový počet - základní pojmy č. 20

Ročníky: SŠ 2.,
Základní pojmy procentového počtu.
(0 x)
28.05. 12

Hospodářské výpočty, sčítání, č.19

Ročníky: SŠ 2.,
Základní početní výkony - sčítání
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a druhy mléka, č.5

Ročníky: SŠ 1.,
Charakteristika a druhy mléka.
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a druhy zeleniny, č. 8

Ročníky: SŠ 1.,
Zelenina - charakteristika a druhy
(0 x)
14.03. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení drůbeže, č.19

Ročníky: SŠ 2.,
Drůbež - charakteristika a rozdělení
(0 x)
21.05. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení masných výrobků, č.17

Ročníky: SŠ 2.,
Charakteristika a rozdělení masných výrobků.
(0 x)
09.05. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a rozdělení ryb, č.18

Ročníky: SŠ 2.,
Charakteristika a rozdělení ryb
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, charakteristika a struktura vajec, č. 4

Ročníky: SŠ 1.,
Charakteristika a struktura vajec.
(0 x)
14.03. 12

Potraviny a výživa, cukry - charakteristika a druhy, č. 13

Ročníky: SŠ 1.,
Cukry - charakteristika a druhy.
(0 x)
25.04. 12

Potraviny a výživa, dělení hovězího masa, č.15

Ročníky: SŠ 2.,
Hovězí maso - charakteristika a dělení
(0 x)
14.03. 12

Potraviny a výživa, dělení vepřového masa, č.16

Ročníky: SŠ 2.,
Dělení vepřového masa
(0 x)
14.03. 12

Potraviny a výživa, druhy masa, č.14

Ročníky: SŠ 2.,
Druhy masa
(0 x)
20.04. 12

Potraviny a výživa, houby, č.9

Ročníky: SŠ 1.,
Houby
(0 x)
14.03. 12

Potraviny a výživa, mlýnské výrobky - druhy a použití, č.11

Ročníky: SŠ 1.,
Mlýnské výrobky - druhy a použití.
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, obiloviny - charakteristika a rozdělení, č.10

Ročníky: SŠ 1.,
Charakteristika a rozdělení obilovin.
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, ovoce - charakteristika a druhy, č.7

Ročníky: SŠ 1.,
Ovoce - charakteristika a druhy.
(0 x)
14.03. 12

Potraviny a výživa, pečivo, č.12

Ročníky: SŠ 1.,
Pečivo
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, rozdělení potravin podle původu, č. 2

Ročníky: SŠ 1.,
Rozdělení potravin podle původu.
(0 x)
20.04. 12

Potraviny a výživa, rozdělení poživatin, č.1

Ročníky: SŠ 1.,
Rozdělení poživatin.
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, tuky - charakteristika a rozdělení, č.6

Ročníky: SŠ 1.,
Tuky - charakteristika a rozdělení.
(0 x)
13.03. 12

Potraviny a výživa, vitamíny rozpustné v tucích, č. 3

Ročníky: SŠ 1.,
Vitamíny rozpustné v tucích.
(0 x)
21.05. 12

Potraviny a výživa, zvěřina - charakteristika a rozdělení, č. 20

Ročníky: SŠ 2.,
Zvěřina - charakteristika a rozdělení.
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Inventář na podávání teplých nápojů, č. 5

Ročníky: SŠ 2.,
Žáci se seznámí s inventářem v kterém se podávají teplé nápoje.
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Druhy jídelních lístků, č. 9.

Ročníky: SŠ 2.,
Práce rozlišuje jednotlivé druhy jídelního lístku.
(0 x)
29.03. 12

Stolničení - Inventář na podávání pokrmů, č. 4

Ročníky: SŠ 2.,
Inventář na podávání pokrmů (talíře, polévkové šálky,misky, mísy na podávání pokrmů).
(0 x)
21.05. 12

Stolničení - Inventář na podávání studených nápojů, č. 6

Ročníky: SŠ 2.,
Inventář na studené nápoje - nealkoholické, alkoholické (pivo, víno, lihoviny).
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Jídelní příbory, č. 3.

Ročníky: SŠ 2.,
Jídelní příbory - druhy, použití.
(0 x)
15.03. 12

Stolničení - Kovový inventář, č. 17

Ročníky: SŠ 2.,
Práce vymezuje kovový inventář na podávání pokrmů.
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Malý stolní inventář - funkce, druhy, č. 2

Ročníky: SŠ 2.,
Malý stolní inventář - funkce, druhy,ošetření.
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Náležitosti jídelního lístku., č. 10

Ročníky: SŠ 2.,
Práce vymezuje jednotlivé náležitosti jídelního lístku.
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Pomocný inventář, č. 8

Ročníky: SŠ 2.,
Žáci se seznámí s pomocným inventářem na úseku obsluhy.
(0 x)
29.03. 12

Stolničení - Pomůcky obsluhujicích, č. 1

Ročníky: SŠ 2.,
Pomůcky obsluhujicích - druhy (pracovní, ostatní).
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Pořadí jídel na jídelním lístku, č. 11

Ročníky: SŠ 2.,
Gastonomická pravidla určují pořadí pokrmů na jídelním lístků.
(0 x)
14.03. 12

Stolničení - Restaurační prádlo, č. 7

Ročníky: SŠ 2.,
Restaurační prádlo - druhy, použití, údržba.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, bílé polévky, č.5

Ročníky: SŠ 1.,
Charakteristika, dělění a technologické postupy bílých polévek.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, dušení vepřového masa, č.14

Ročníky: SŠ 2.,
Úprava vepřového masa dušením
(0 x)
28.05. 12

Technologie, hnědé polévky, č.4

Ročníky: SŠ 1.,
Rozdělení hnědých polévek, příprava vývarů.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, moučníky z kynutého těsta, č.10

Ročníky: SŠ 1.,
Význam a rozdělení moučníků z kynutého těsta.
(0 x)
20.03. 12

Technologie, moučníky z litého těsta, č.9

Ročníky: SŠ 1.,
Moučníky z litého těsta.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, omáčky význam a rozdělení, č.11

Ročníky: SŠ 2.,
Omáčky - význam a rozdělení
(0 x)
28.05. 12

Technologie, pečení vepřového masa, č.15

Ročníky: SŠ 2.,
Úprava vepřového masa pečením
(0 x)
28.05. 12

Technologie, pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa, č.18

Ročníky: SŠ 2.,
Pokrmy ze směsi hovězího a vepřového masa
(0 x)
28.05. 12

Technologie, použití jednotlivých částí hovězího masa, č.12

Ročníky: SŠ 2.,
Použití jednotlivých částí hovězího masa
(0 x)
28.05. 12

Technologie, předběžná příprava drůbeže - porcování, použití, č.17

Ročníky: SŠ 2.,
Předběžná příprava drůbeže - porcování, použití.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce, zelenina, č.1

Ročníky: SŠ 1.,
Předběžná úprava potravin rostlinného původu - ovoce a zelenina.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, přílohy z brambor, č.6

Ročníky: SŠ 1.,
Přílohy z brambor.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, přílohy z mouky, č.7

Ročníky: SŠ 1.,
Přílohy z mouky.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, rozdělení ryb, č.16

Ročníky: SŠ 2.,
Rozdělení ryb
(0 x)
28.05. 12

Technologie, rozdělení vepřového masa, č.13

Ročníky: SŠ 2.,
Rozdělění vepřového masa na jednotlivé části.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, význam a rozdělění moučníků, č.8

Ročníky: SŠ 1.,
Charakteristika a rozdělení moučníků.
(0 x)
28.05. 12

Technologie, význam a rozdělení polévek, č.3

Ročníky: SŠ 1.,
Význam a rozdělení polévek
(0 x)
28.05. 12

Technologie, základní tepelné úpravy, č.2

Ročníky: SŠ 1.,
Základní tepelné úpravy při zpracování potravin.
(0 x)
15.03. 12

Zařízení provozoven - Základní dělení skladů , č. 18

Ročníky: SŠ 1.,
Žáci se seznámí s významem, dělením a vybavením skladů ve veřejném stravování.
(0 x)
15.03. 12

Zařízení provozoven - Chladicí vitríny a skříně, č. 16.

Ročníky: SŠ 1.,
Práce popisuje uvedené chladící zařízení.
(0 x)
14.03. 12

Zařízení provozoven - Jednoúčelové strojky, č. 13

Ročníky: SŠ 1.,
Jednoúčelové strojky - jednotlivé druhy, použití ve veřejném stravování.
(0 x)
29.03. 12

Zařízení provozoven - Konvektomat, č. 14

Ročníky: SŠ 1.,
Práce popisuje konvektomat jeho funkci a procesy prostřednictvím kterých, jsou vykonávany jednotlivé tepelné úpravy.
(0 x)
14.03. 12

Zařízení provozoven - Mikrovlnná trouba, fritéza, č. 15

Ročníky: SŠ 1.,
Mikrovlnná trouba - funkce, fritéza.
(0 x)
29.03. 12

Zařízení provozoven - Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů, č. 12

Ročníky: SŠ 1.,
Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů - rozlišení dle jednotlivých materiálů. Použití na jednotlivé tepelné úpravy.
(0 x)
15.03. 12

Zařízení provozoven - Údržba a hygiena skladů, č. 20

Ročníky: SŠ 1.,
Žáci se seznámí s údržbou, hygienou a BOZP ve skladech veřejného stravování.
(0 x)
15.03. 12

Zařízení provozoven - Vybavení skladů, č. 19

Ročníky: SŠ 1.,
Vybavení skladů - popis, skladování jednotlivých potravin.
(0 x)